Uitleg

U als ondernemer en als beslisser in uw organisatie moet continu keuzes maken. De zakelijke keuzes moeten wat ons betreft er vooral op gericht zijn om de weinige, kostbare zakelijke tijd, die u heeft, zo slim mogelijk in te vullen. Met altijd in het achterhoofd waar u als organisatie goed in bent, wat u leuk vindt en waar u uw geld mee verdient.

Let’s Do Business helpt u uw contracten en kosten te controleren. Wij controleren niet alleen uw huidige contracten en kosten, maar wij optimaliseren én beheren ze ook. Met een netwerk van hooggekwalificeerde lokale, regionale en landelijke leveranciers helpen wij organisaties met het vinden van de beste deal tegen de beste voorwaarden. Volledige ontzorging dus!

Wanneer u een kostenscan wilt aanvragen klikt u op de knop “Scan aanvragen”.  Het enige, dat u hoeft te doen is het formulier invullen en op verzenden klikken. Onze backoffice neemt na ontvangst van uw aanvraag contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken.

Na het afronden van de kostenscan ontvangt u van ons een besparingsvoorstel. U bepaalt zelf of u het voorstel aanneemt of niet.

Affiliate programma

Bent u tevreden over onze diensten?
Promoot ons dan binnen uw netwerk en ontvang aantrekkelijke commissies.

Voor meer informatie of deelname aan het affiliate programma neem contact met ons op.

De hoogte van de besparing hangt af van uw huidige prijs en de duur van uw contracten. Gemiddeld realiseren wij een besparing van 26% op uw bedrijfskosten.

Nee u bent nooit verplicht om akkoord te gaan met een voorstel dat wij u doen. U bepaalt zelf of u een voorstel aanneemt of niet.

Nee, wanneer u akkoord geeft op een voorstel gaat u een overeenkomst aan met de betreffende leverancier.

U betaalt alleen een kleine bemiddelingsfee van €50,- wanneer u akkoord gaat met een voorstel.  Aangezien wij niet als een collectief werken, maar actief voor u gaan onderhandelen met de verschillende leveranciers zult u begrijpen dat wij kosten maken. Deze kosten zijn verwerkt in de bemiddelingsfee. Kunnen wij geen besparing realiseren, dan zijn deze kosten voor ons en betaalt u niets.
U loopt dus geen enkel risico en betaalt alleen een vergoeding bij succes.

Let’s Do Business werkt samen met geselecteerde partners en experts.
Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal tegen de beste voorwaarden.

Na aanvraag van een scan nemen onze experts contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken. Na deze inventarisatie ontvangt u een voorstel. U bepaalt zelf of u dit voorstel accepteert.

Let’s Do Business is constant op zoek naar nieuwe besparingsmogelijkheden voor onze relaties. Bedrijven, die producten en/of diensten aanbieden, die interessant zijn, kunnen zich voor het Shared Services Center aanmelden als leverancier. Wij nodigen hen graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Bent u tevreden over onze diensten?
Promoot ons dan binnen uw netwerk en ontvang aantrekkelijke commissies.

Voor meer informatie of deelname aan het affiliate programma neem contact met ons op.

Let’s do Business gaat zeer zorgvuldig om met u gegevens. De gegevens die u invult op het aanvraag formulier worden niet door ons opgeslagen. Pas wanneer u contact heeft gehad met onze backoffice en u definitief akkoord geeft op het uitvoeren van een kostenscan registreren wij u in ons systeem. Wanneer u besluit niet op ons besparingsvoorstel in te gaan verwijderen wij uw gegevens uit ons systeem. Gaat u wel akkoord dan bewaren wij uw gegevens ten behoeve van het beheer van uw contracten. U kunt op ieder moment de gegevens die wij van u bewaren inzien in uw online klant omgeving.

Let’s do Business verstrekt geen gegevens aan derden, behalve wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van een kostenscan. U wordt hier altijd vooraf over geïnformeerd.

Let’s do Business weet in bijna alle gevallen een besparing te realiseren. Dit is mogelijk doordat wij in opdracht van  een groot aantal bedrijven de inkoop waarnemen. Hierdoor hebben wij scherpe prijsafspraken kunnen maken met onze leveranciers en partners.

Let’s do Business gelooft dat je appels met appels moet vergelijken. Daarom zult u altijd een aanbod krijgen van minimaal dezelfde kwaliteit of zelfs een hogere kwaliteit van hetgeen wat u nu heeft.

Al onze leverancier en partners zijn met zorg gekozen op basis van onze jarenlange ervaring binnen de facilitaire inkoop, het service niveau van de betreffende leverancier en de kwaliteit van de geboden producten of diensten. Daarnaast houden wij met regelmaat een onderzoek onder onze klanten met betrekking tot de ervaringen van een partner of leverancier. Zijn onze klanten niet tevreden? Dan doen wij geen zaken meer met de betreffende leverancier of partner.

©2019  Let's Do Business|  Disclaimer / Privacy  | Contact | Algemene voorwaarden | Partner worden?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account